برای دریافت ویزای هند چه مدارکی نیاز است و باید به کجا مراجعه کنیم؟ قیمت تمام شده دریافت ویزای هند چقدر است؟ آدرس سفارت هند کجاست؟ تمامی اطلاعات مورد لزوم جهت دریافت ویزای هند را در این صفحه بخوانید.

هندوستان

هندوستان کشوری پهناور، پرجمعیت، زیبا و البته بسیار پر جاذبه در قاره کهن آسیاست که سفر به آن همواره یکی از برترین انتخاب های هر گردشگر و جهانگردی بوده است.

تماشای جاذبه های گردشگری هند، لذت چشیدن غذاهای معروف هندی و البته شنا و حمام آفتاب در سواحل این کشور از جمله تفریحات محبوب گردشگران تور هند بشمار می رود. شهرهای بمبئی، آگرا، گوا، دهلی نو و حیدرآباد را می توان از توریستی ترین شهرهای هندوستان برشمرد. از باب قرابت آگاهی بیشتر با این کشور می توانید بخش اخبار گردشگری هند را مطالعه کنید.

اما گردشگران درخصوص سفر به هند نیز همچون هر کشور دیگری احتیاج به تهیه پاسپورت دارند. اخذ ویزای هند نیز بنا بر قوانین این کشور در چندین جور گوناگون و با شرایط خاص صادر می شود که هر یک مناسب یک فرد مشخص می باشد. ما در این مقاله قصد داریم ویزای هند، چگونگی دریافت آن و نکاتی که درباره این گذرنامه الزامی است بدانید را درخصوص من وآنها و آنها بیان کنیم؛ با سفرگستر همراه باشید.

گردشگری هندوستان

انواع ویزای هند

بطور کلی ویزای هند را می توان به 5 دسته زیر تقسیم بندی کرد:

  • Tourist Visa – ویزای توریستی گردشگری
  • Student Visa – ویزای دانشجویی
  • Business Visa – ویزای کاری تجاری
  • Reasearch Visa – ویزای پژوهشی تحقیقاتی
  • Return Visa – ویزای بازگشت

ویزای درمانی، سمینار، فیلم و انترن نیز از دیگر انواع ویزای این کشور هستند که به ندرت توسط افراد یا گروه‌ها تقاضا می شوند.

اما هر کدام از این ویزاها به خاطر چه افرادی صادر می شوند، چه میزان هزینه داشته و تا چه مدت حرمت دارند؟ وب‌سایت راهنمای مسافرت و گردشگری به تمامی سوالات من وتو پاسخ می دهد.

انواع ویزای هند

انواع ویزای هند

شرایط اخذ انواع ویزای هند

ویزای توریستی

این شیوه گذرنامه همانطور که از نامش مشخص است، مناسب گردشگران و جهانگردان می باشد. این ویزا از اقلاً 1 قمر تا حداکثر 3 جذام بابت متقاضیان صادر می شود؛ بدین معنا که ضمیر اول شخص جمع با دریافت ویزای سه ماهه هند می توانید از 1 روز تا 90 روز در هندوستان بمانید و به گشت و گذار بپردازید.

مثلا اگر من وآنها و آنها قصد دارید از باب یک هفته تعطیلات به هند سفر کنید، لازم است تا ویزای 1 ماهه این کشور را تهیه کنید؛ در چنین حالتی اخذ ویزای 3 ماهه هند به خاطر من وایشان عملا بلا استفاده است و بی جهت مبلغ بیشتری راجع به حساب دریافت ویزا می پردازید!

نکته ای که باید در اینجا خاطرنشان کنیم این است که من وآنها و آنها توانایی تمدید این پته را در خاک کشور هند ندارید! یعنی پیش از پایان احترام ویزای خود که حداکثر تا 3 ماه است، اجباری است حتما به کشور خود بسته :اسم قفل گردید.

مدارک مورد فقر حیث اخذ ویزای توریستی هند:

  • اصل گذرنامه (بیش از 6 خوره قرص ماه از اعتبار آن باید باقی مانده باشد)
  • تکمیل شكل بافتار ساختمان اسكلت بنیاد های ضروری
  • اصل و کپی بلیط رفت و برگشت
  • شش قطعه عکس (سایز 6*4)
  • همراه داشتن پول نقد یا عابربانک حیث پرداخت هزینه ویزا
ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند

ویزای دانشجویی

این جوازعبور برای دانشجویان متقاضی تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صادر شده و منزلت آن تا زمان پایان تحصیلات است؛ البته اجباری بذکر است که پس از هر بار اتمام تاریخ انقضای ویزا، دانشجویان باید نسبت به تمدید آن اقدام کنند.

این جور تذكره با محدودیت هایی نیز رو به رو می باشد که از آن جمله باید به صادر شدن آن بصورت “یک بار ورود” اشاره کرد؛ بدین معنا که دانشجو با در اختیار داشتن این پروانه تنها یک بار می تواند به هندوستان وارد و از آن خارج شود! راجع به حساب خارج شدن از این کشور نیز نخست باید اجازه خروج توسط پلیس شهر سکونت صادر شود! این اجازه نیز تنها یک بار در سال به دانشجویان داده می شود…

مدارک مورد نیاز بی نوایی برای اخذ ویزای دانشجویی هند:

  • اصل گذرنامه (بیش از 6 قمر از حرمت آن باید باقی مانده باشد)
  • اصل شرح احوال آخری مدرک تحصیلی که به تاییدیه دادگستری، سفارت هند در ایران و وزارت امور خارجه مكلف باشد
  • اصل نقل بیوگرافی ریز نمرات واپسین و آغازین دوره تحصیلی که به تاییدیه دادگستری، سفارت هند در ایران و وزارت امور خارجه بزرگ سال باشد
  • اصل و تصویر برگه پذیرش از دانشگاه هند
  • تکمیل بنا های ضروری
  • مدرک نقل بیوگرافی شده تعهد مالی
  • گواهی اشتغال به کار پدر یا مادر
  • شش قطه عکس (سایز 6*4)
  • فتوکپی و اصل شناسنامه

نکته: نقل بیوگرافی جواز کسب یا فیش حقوقی بازنشستگان نیز در صورت کارمند نبودن والدین مورد قبول می باشد.

ویزای کاری تجاری

این طور پاسپورت تنها درخصوص آن دسته از افراد یا گروه هایی صادر می شوند که در کشور هندوستان مشغول به فعالیت هستند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری هند:

  • اصل گذرنامه (بیش از 6 قمر از جاه آن باید باقی مانده باشد)
  • تکمیل فرم های ضروری
  • اصل و کپی بلیط رفت و برگشت
  • اصل معرفی نامه از سازمان یا شرکت هندی و یا ایرانی
  • شش قطه عکس (سایز 6*4)
  • همراه داشتن پول نقد یا عابربانک راجع به حساب پرداخت هزینه ویزا

این ویزای بصورت انفرادی از دست كم 3 پیس تا حداکثر 6 قمر و حیث گروه‌ها از 6 جذام تا 1 سال بر اساس فعالیت شرکت مربوطه صادر می شود.

ویزای تجاری گروهی هند

ویزای تجاری گروهی هند

ویزای پژوهشی تحقیقاتی

ویزای پژوهشی تحقیقاتی تنها حیث دانشجویان مقطع دکترا و فوق دکترا صادر می شود. دریافت این پاسپورت شرایط خاصی دارد که یکی از آنها منوط به تاییدیه وزارت توسعه منابع انسانی هندوستان است. این جوازعبور دارای اعتباری 3 ساله است اما دریافت آن ممکن است تا 1 سال نیز به طول بینجامد!

مدارک مورد ضرورت درخصوص اخذ ویزای پژوهشی تحقیقاتی هند:

  • اصل گذرنامه (بیش از 6 جذام از عرق آن باید باقی مانده باشد)
  • دوازده قطه عکس (سایز 6*4)
  • اصل و تصویر پذیرش مقدماتی دانشگاه مربوطه در کشور هند
  • اصل برگه وابستگی به دانشگاه (Affiliation)
  • تکمیل قالب های ضروری
  • شرح و توضیح زمینه پروژه پایان نامه
  • اصل و تصویر مدرک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

ویزای بازگشت

این روادید مختص دانشجویانی است که هندوستان تحصیل می کنند و قصد دارند به خاطر تعطیلات به کشور خود بازگردند. با استفاده از این جوازعبور دانشجو می تواند تا سقف 3 ماه در کشور خود حضور داشته باشد و پس از آن باید مجددا به دانشگاه خود در هندوستان مراجعه کند.

بازگشت به کشور مبدا بدون دریافت ویزای بازگشت می تواند دردسرهای زیادی را درعوض جهت دانشجویانی که در این کشور تحصیل می کنند، ایجاد کند.

بد نسیت بدانید افرادی که تابعیت های کشورهای زیر را دارند، به خاطر سفر به هندوستان نیازی به اخذ پروانه ندارند:

  • استرالیا
  • فنلاند
  • اندونزی
  • ژاپن
  • فیلیپین
  • نیوزلند
  • روسیه
  • آمریکا
  • کره جنوبی
  • ایسلند
  • عمان
  • تایلند
  • برزیل
  • کنیا

سفارت خانه و کنسولگری های هندوستان در ایران

در پایان الزامی بذکر است که کشور هندوستان در ایران یک سفارت خانه و دو کنسولگری دارد که آدرس و شماره تلفن آنها به شرح زیر است:

سفارت هندوستان در ایران:

تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان میرعماد

تلفن: 88755103-021

کنسولگری هندوستان در سیستان و بلوچستان (زاهدان):

زاهدان – حد فاصل خیابان های مدنی و خیام – خیابان آیت ا… کافمی

تلفن: 3222337-0541

کنسولگری هندوستان در هرمزگان (بندرعباس):

بندرعباس – خیابان گلشهر جنوبی – خیابان حکمت

تلفن: 661745-0761