مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...

۱۳۹۶/۰۳/۱۷ 698 بازدید
اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...
کد مطلب : 489807

تنوع غذایی در ایران بسیار بالا بوده و بسیاری از غذاهای ایرانی از گذشته و سینه به سینه به نسل امروز انتقال یافته است، برخی از غذاها در ایران برای شهری یا قومی خواص بوده و بیشترین مصرف را در آن منطقه شامل می شود.
کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

غذاهای ایرانی دارای طعم فوق العاده و بی نظیر است ، بازی با طعم ادویه و مزه ها یکی از جالب ترین دستور پخت ها را در دنیا ایجاد کرده است.در ادامه قصد داریم یکی از غذاهای پرطرفدار و دلچسب ایرانی را برای شما بیان کنیم و دستور پخت کوفته تبریزی را همراه با ترفند های آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم، پس با آشپزی ما همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده کوفته تبریزی

گوشت چرخ کرده 300 تا 450 گرم

لپه 4 قاشق غذاخوری

برنج 5 قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

تخم مرغ یک عدد
کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

سبزی معطر که شامل مرزه، ترخون و گشنیز و جعفری می باشد، نعنا را نیز به مقدار کمی اضافه کنید زیرا نعنای زیاد غذای شما را تلخ می کند.

برای موادی که میان کوفته قرار می گیرد:

می توانید از آلو، زرشک و گردو استفاده کنیدکه از قبل باید خیس خورده باشند.

رب گوجه 4 قاشق غذاخوری

روغن و نمک و فلفل و زردچوبه

مقدار کمی نیز آب
طرز تهیه کوفته تبریزی

برای شروع بهتر است تا سس کوفته تبریزی را تهیه کنید، درون قابلمه آب ، پیاز، رب گوجه فرنگی ، کمی ادویه، دارچین،زعفران ، کمی مرزه را اضافه کنیدو بگذارید جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. لپه ها را از شب قبل خیس دهیدو با آب سرد آبکشی کنید ،بعد برنج را نیز آبکشی نمایید( برنج را نپزید)

لپه ها را به همراه برنج و گوشت و پیاز چرخ کنید، سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه کوفته ، آرد نخودچی ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوببا هم ورز دهید تا مخلوط یکدسته را بوجود آورید.

درون کاسه را یک پارچه توری بیاندازید و سپس به آن مقداری از مواد را اضافه کنیدو کمی ورز دهید، تخم مرغ و کمی پیاز داغ و چند عدد آلو و گردو را داخل آن بریزید، سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ یکدست درآید.
کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

به هر تعداد که می خواهید کوفته درست کنید ، پس از اتمام به آرامی آن را به ماده که از قبل تهیه کردید اضافه کنید و فقط مواظب باشید تا کوفته در داخل سس پخش نشود.به کوفته ها فرصت دهید تا کمی خودشان را بگیرندو سپس به آرامی آن را بچرخانید تا آب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.

زمان لازم برای پخت این غذا در حدود 1 تا 2 ساعت است، سپس از آن کمی شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود، در آخر می توانید مقداری آردنخودچی به آن اضافه کنید تا سس‌ آن غلیظ تر شود.

نکته ای را که باید به عنوان ترفند این غذا برای شما بیان کنیم این است که آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد، چون کوفته ها از هم وا می روندو تا زمانی که کوفته ها خود را نگرفته اند نباید آب داخل آن بجوشد.

نکته بعدی را که نیز باید مورد توجه قرار دهید این است که مواد را حسابی باید با یکدیگر ورز دهید تا از ترک خوردن کوفته جلوگیری کنید.






دستور پخت کوفته تبریزی
آشپزی
سایت RSS

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید: