مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

زندگی:بعد از خوردن یک برش پیتزا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

۱۳۹۵/۱۰/۲۰ 111 بازدید
زندگی:بعد از خوردن یک برش پیتزا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟
کد مطلب : 406444


یکی از غذاهای پرطرفدار به خصوص در بین جوانان پیتزا است، اما آیا می‌دانید بعد از خوردن این غذا چه اتفاقاتی در بدن می‌افتد؟


به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، آمار اضافه وزن در کشور ما به‌ویژه در بین جوانان،‌ نگران کننده است. در مطلبی که می‌خوانید، مقایسه‌ای بین مصرف یک برش پیتزا با یک کاسه سالاد صورت گرفته است. شک نداریم که طعم پیتزا بسیار خوشمزه‌تر از یک کاسه سالاد پر از سبزی با مزه معمولی است، اما این بار مطلب را کامل بخوانیم و بعد تصمیم بگیریم این هفته،‌ پایان هفته را چطور سالم‌تر بگذرانیم.


حدود یک ساعت بعد از خوردن پیتزا،‌ میزان قند خون به شکل سابق برگشته و با کاهش میزان قند خون فعالیت هورمون گرلین افزایش پیدا می‌کند. به همین دلیل دوباره احساس گرسنگی خواهید کرد. این جاست که با خوردن مجدد،‌ زمینه افزایش وزن فراهم می‌شود.


بعد از خوردن یک برش پیتزا چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟


مصرف پیتزا و غذاهای مشابه یک یا دو بار در ماه اشکالی ندارد، اما اگر بنیه غذایی افراد به طور روزانه تغییر کند و به سمت این مواد غذایی سوق پیدا کند به بیماری های غیر واگیر مبتلا می شود.


مصرف بیش از اندازه پیتزا باعث جذب اسید چرب ترانس در بدن می شود که وجود این ماده در روغن و چربی برای سلامتی مضر بوده و موجب بروز بیماریهای قلبی، گرفتگی عروق، کبد چرب و سرطان می شود.


اختلال در گوارش با مصرف سوسیس و کالباس


ترکیبات موجود در سوسیس و کالباس اعم از روغن، ادویه و موادی که علاوه بر گوشت و مرغ به سوسیس و کالباس اضافه می شوند، همگی روی عملکرد دستگاه گوارش تاثیر سو می گذارند.


پیتزا؛ نمک خالص


یک تکه متوسط پیتزای پپرونی محتوی 680 میلی‌گرم نمک، 12 گرم چربی که 15 گرم آن چربی اشباع و 300 واحد کالری است اما آیا ما فقط به خوردن یک تکه بسنده می‌کنیم؟


خوردن سه تکه پیتزا سبب جذب 2 هزار میلی‌گرم نمک می‌شود که این میزان تقریبا به اندازه میزان مجاز نمک مورد نیاز برای بدن است که 2 هزار و 300 میلی‌گرم عنوان شده است. با این تفاوت که این حجم نمک تنها در یک وعده غذایی وارد بدن می‌شود.


خوردن نمک فراوان سبب افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی شده که این عوامل سبب بروز بیماری‌ و مرگ زودرس می‌شوند.


ریفلاکس؛ به دلیل مخمر موجود در خمیر پیتزا ممکن است افراد دچار افزایش اسید معده و ریفلاکس شوند. افرادی هم که مبتلا به مشکلات گوارشی هستند باید در مصرف پیتزا احتیاط کنند.


حساسیت به شیر؛ اگر در پخت خمیر پیتزا به جای آب از شیر استفاده کرده باشند، افراد مبتلا به حساسیت به لبنیات یا عدم تحمل لاکتوز نباید آن را مصرف کنند.


همراه پیتزا، سبزیجات و پس از آن میوه بخورید


ویتامین C تنها ریزمغذی کارایی است که می تواند اثر مخرب ترکیب سرطانزای نیتروزآمین را که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه بدن است، در دستگاه گوارش تقلیل دهد.


به همین دلیل سبزیجاتی همچون فلفل دلمه ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه فرنگی تازه، زیتون سبز یا سیاه، ذرت و نخودفرنگی یا انواع میوه ها بخصوص مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده های گوشتی توصیه می شود، اگر هم میوه و سبزی در دسترس نبود، می توانید از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع کننده سموم بدن است، استفاده کنید.






منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

خانواده:چندوچون کاشت مو در مردان و زنان

زندگی:چه ویتامین‌هایی برای خشکی چشم مفید هستند؟

زندگی:در زمان سرگیجه از مصرف این غذاها خودداری کنید

زندگی:چگونه از خشکی لب در فصل زمستان جلوگیری کنیم؟

زندگی:این میوه‌ها را با هم نخورید

خانواده:چگونه در خانه فشار خون بگیریم؟

زندگی:جرمگیری دندان با سکته قلبی چه رابطه‌ای دارد؟

خانواده:همه چیز درباره بی نظمی قاعدگی زنان

زندگی:خواص درمانی و باور نکردنی چغندر

زندگی:حقایقی جالب توجه درباره طاسی مردانه

خانواده:افزایش 3 برابری سرطان حنجره در زنان/ سیگار عامل اصلی

زندگی:بوی بد دهان چگونه ایجاد می‌شود ؟

خانواده:چگونه مثانه عصبی را آرام کنیم؟

زندگی:خطر ژیلت‌های یک‌بار مصرف و ارزان قیمت

زندگی:چرا پس از معالجه ریشه دندان دچار درد می‌شویم؟

خانواده:دانستنی هایی در خصوص آقایان که خانم ها از آنها بی خبرند!

زندگی:بهترین سن برای جراحی دندان عقل

زندگی:آب گوجه ‌فرنگی بنوشید!

زندگی:سن 39 سالگی مرز پیری

زندگی:چگونه عسل طبیعی از صنعتی را تشخیص دهیم؟

زندگی:مرطوب کننده های طبیعی در آشپزخانه

زندگی:بهترین زمان برای غذا خوردن

خانواده:چگونه همسر خود را علاقه‌مند نگه داریم؟

خانواده:اختلالات قلبی و عروقی این افراد را تهدید می کند!

خانواده:حساسیت به این ماده غذایی را جدی بگیرید!

خواندنی ها:استرس شغلی ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

خواندنی ها:سالی چند بار دندانمان را جرم گیری کنیم؟

خانواده:چندوچون کاشت مو در مردان و زنان

زندگی:چه ویتامین‌هایی برای خشکی چشم مفید هستند؟

زندگی:در زمان سرگیجه از مصرف این غذاها خودداری کنید

خواندنی ها:اسامی فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد

خواندنی ها:برندهای نامعتبر روغن زیتون را بشناسید/ روش تشخیص روغن زیتون اصلی از تقلبی

خواندنی ها:اهدای عضو روی گواهینامه رانندگی درج می شود/ آیا رضایت والدین برای اهدای عضو ضروری است؟

خواندنی ها:جراحی دندان عقل مفید یا غیرمفید؟

خواندنی ها:روش درمانی جدید برای سرطان/ سرطان و راز ژن های شما!

زندگی:چگونه از خشکی لب در فصل زمستان جلوگیری کنیم؟

زندگی:این میوه‌ها را با هم نخورید

خانواده:چگونه در خانه فشار خون بگیریم؟

خبر و گزارش:زنگ خطر سکته مغزی در ایران به صدا در آمده است

خواندنی ها:روغن پالم بخوریم یا نه؟! / این ها بدترین روغن هستند

زندگی:جرمگیری دندان با سکته قلبی چه رابطه‌ای دارد؟

خانواده:همه چیز درباره بی نظمی قاعدگی زنان

خواندنی ها:درک شما از زندگی چیست ؟ این تست را انجام دهید

خواندنی ها:پوست موز را بخورید!

زندگی:خواص درمانی و باور نکردنی چغندر

خبر و گزارش:چه کنیم در بزرگسالی فشارخون و بیماری‌ قلبی نگیریم؟

خواندنی ها:نشانه های «مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن» شبیه «سرماخوردگی» است

خواندنی ها:برای صبحانه هرگز اینها را نخورید

زندگی:حقایقی جالب توجه درباره طاسی مردانه

خواندنی ها:بیمه ها پول ندارند خرج دندان پزشکی کنند!