مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

۱۳۹۵/۱۰/۱۶ 88 بازدید
پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)
کد مطلب : 400586


بادمجان 10 عدد

گوشت چرخ کرده گوساله 200 گرم

سویا 2.1 پیمانه

شیر 2 پیمانه

گوجه 1 کیلوگرم

پیاز 2 عدد

سیر 2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد

قارچ 200 گرم

رب گوجه فرنگی 3 قاشق



1.بادمجان ها را به صورت خط خط پوست کنده و در آب نمک به مدت یک ساعت میخوابانیم تا تندی آن گرفته شود سپس بادمجان ها را خشک کرده و به صورت درسته در روغن کمی سرخ میکنیم . دقت کنید که در این مرحله لایه روی بادمجان ها خشک نشود سویا را در شیر به مدت 45 دقیقه میخیسانیم و با فشار دادن سویا کل شیر آن را خارج میکنیم (دقت کنید که درست انجام دادن این کار باعث خواهد شد که بوی سویا کاملا از بین برود ). سپس سویا را در دستگاه غذا ساز ریخته و کامل له میکنیم .



2.یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در روغن تفت میدهیم . مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا را به پیاز افزوده و کامل تفت میدهیم در این مرحله ادویه ها را اضافه میکنیم تا روی حرارت عطر آن ها خارج شود . رب را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم .



3.سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و پس از کمی تفت دادن یک استکان آب اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم زمان میدهیم تا مواد پخته و آب آن جمع شود .


4.بادمجان ها را به صورت طولی از وسط برش داده به گونه ای که کامل بریده نشود و فقط شکم آن باز شود . از مواد گوشتی داخل بادمجان ها داده و در یک ماهیتابه در دار میچینیم .



5.در ظرفی جدا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را رنده کرده در کمی روغن تفت میدهیم و پوره گوجه را به آن افزوده به همراه آب غوره و کمی حرارت میدهیم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به سس زده و روی بادمجان ها ریخته در ظرف را بسته و به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد .


نکات :


۱ – میتوانید بادمجان ها را از وسط نصف کرده و مواد را روی آن بدهید و در فر قرار دهید . در این روش میتوانید پنیر پیتزا نیز روی مواد بریزید تا در فر طلایی شود .


۲ – به مواد بالا میتوانید زیتون سیاه نیز بیفزایید که این مورد در نوع یونانی این غذا به چشم میخورد .


این خوراک لذیذ در آشپزی بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای مدیترانه ای یافت میشود . در آشپزی ایرانی نیز شکم پاره غذایی قدیمی و اصیل است .
این خوراک خوشمزه به همراه تکه ای نان تازه حتما شامی مناسب و لذیذ است.(پیمونه)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی

دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو

دسر و شیرینی:دسر ماست

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر گیلاس

تیرنک، بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش قهوه و چای

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو