مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 126 بازدید
دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ
کد مطلب : 396137


مواد لازم:

شکر ۳ فنجان

آب یک فنجان

چنگال های چوبی کوچک ۱۰عدد

نقل های ریز رنگارنگ به مقدار کافی

سرکه مالت قهوه ایی یک چهارم فنجان



طرز تهیه:

این تافی ها را باید در قالب های مافین تهیه کنید.

در یک قابلمه کوچک ،شکر را با آب و سرکه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.

ترکیب را به جوش آورید و بدون اینکه درب ظرف را قرار دهید ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا مواد به رنگ قهوه ایی طلایی در آید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید.حالا مواد را درقالب های مافین بریزید و ۲ دقیقه منتظر بمانید تا کمی سفت شود.

حالا با نقل های رنگی آنرا بپوشانید.۱۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس چنگال چوبی هارا در آن فرو ببرید.

صبر کنید تا تافی ها سفت شوند.آنها را در یخچال قرار ندهید .دمای اتاق برای سفت شدن تافی ها مناسب است.

این تافی های زیبا را به وسیله چوبهایشان در آورید و میل کنید.



(نیکو)









منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...

تهیه مربای توت فرنگی در منزل

طرز تهیه اشکنه ساده اما خوشمزه

آشپزی:نکاتی درباره خلال سیب‌ زمینی‌های منجمد شده

غذاها:7 نکته بهداشتی در هنگام گریل کردن

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...

چاشنی ها:پرسش و پاسخ کشکی!

تهیه مربای توت فرنگی در منزل

طرز تهیه اشکنه ساده اما خوشمزه

حذف شکر از وعده های غذایی روزانه

آشپزی:نکاتی درباره خلال سیب‌ زمینی‌های منجمد شده

غذاها:7 نکته بهداشتی در هنگام گریل کردن

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

یک نوشیدنی معجزه آسا و بی نظیر به نام چای!

تیرنک، بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش قهوه و چای

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان