مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 20 بازدید
دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو
کد مطلب : 396133


مواد لازم:

آرد 300 گرم
مارگارین 175 گرم
شکر قهوه‌ای 250 گرم
تخم‌مرغ 5 عدد
پنیر خامه‌ای 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر (نصف پیمانه)
نسکافه 2 قاشق غذاخوری
پودر شیر خشک 60 گرم
روغن مایع 60 میلی‌لیتر
بیکینگ پودر یک قاشق چای
وانیل مایع یک قاشق چای


روش تهیه:

1. ابتدا شکر، کره، روغن مایع و پنیرخامه‌ای را با یکدیگر داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده، کمی پف کنند. وانیل و سپس همه تخم مرغ‌ها را با هم اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.

2. درکل این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، شیر خشک و شیر مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه می‌ریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شود سپس این مایه شل را در یک قالب گرد به قطر 30 سانتی متر و یا 4 گوش به ضلع 23 سانتی‌متر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته:

در تهیه این کیک می‌توانیم کلا به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای استفاده کنیم. در صورتی که بخواهیم این کیک را با طعم کاپوچینوی تلخ درست کنیم، می‌توانیم میزان شکر را تا نصف کم کنیم و به آن یک قاشق غذاخوری پور نسکافه اضافه کنیم. برای تزئین نیز می‌توانیم به جای پودر شکر از پودر قهوه خالص یا مخلوط آن با شکر استفاده کنیم.


(ایده آل)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی

دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو

دسر و شیرینی:دسر ماست

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر گیلاس

دسر و شیرینی:پاناکوتا یا Panna cotta

دسر و شیرینی:طرز تهیه تارت خوشمزه کره بادام زمینی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی

دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو