مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 103 بازدید
دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو
کد مطلب : 396130


مواد لازم:

تخم مرغ .... 4 عدد
پنیر ماسکار پونه .... 400 گرم
وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
شکر .... 1/3 پیمانه
قهوه اسپرسو غلیظ یا نسکافه غلیظ .... 1 پیمانه
بیسکویت انگشتی Ladyfingers .... 24 عدد
پودر کاکائو .... 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای .... مقداری جهت تزیین


طرز تهیه:


1 - سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در دو ظرف جدا بریزید .


2 - زرده تخم مرغ ، وانیل ، پودر کاکائو و شکر را کاملا با مخلوط کن بزنید سپس به این مواد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید .


3 - سفیده تخم مرغ را با یک نوک قاشق چای خوری نمک کاملا بزنید تا سفت و سبک شده و از کاسه جدا نشود و رد همزن بر روی سفیده باقی بماند .


4 - سفیده تخم مرغ زده شده را با مواد ترکیبی زرده با هم مخلوط کنید . دقت کنید که در این مرحله سفیده و زرده را آرام با هم مخلوط نمایید تا پف سفیده نخوابد.


5 - یک قهوه اسپرسو غلیظ تهیه کنید و 4 تا از بیسکویت های انگشتی را فقط از قسمت زیر آنها به مدت چند ثانیه داخل قهوه بزنید و کف ظرف مورد نظر بچینید و مقداری از مواد را روی بیسکویت ها بدهید .


6 - 4 تا از بیسکویت ها را دوباره داخل قهوه زده و روی مواد در جهت عمود بر لایه بیسکویت های اول قرار دهید و دوباره از مواد بر روی آنها بدهید .


7 - می توانید این کار را برای یک لایه دیگر نیز تکرار کنید و یا به همبن دو لایه اکتفا کنید و در ظرفی دیگر همین کار را تکرار نمایید .


8 - روی مواد لایه آخر را با پودر کاکائو و رنده شکلات تزیین کرده و تیرامیسو را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا افتاده و طعم و مزه مواد با هم ترکیب شود .


نکات :

1 - در دستور اصلی تهیه تیرامیسو از نوشیدنی الکلی به نام رام بادام تلخ یا رام دارک استفاده می شود .


2 - اگر بیسکوت انگشتی در دسترس نبود از بیسکویت های دیگر و حتی نان سوخاری یا کیک تیتاپ هم می توانید استفاده کنید ولی مطمئن باشید هیچکدام کیفیت بیسکویت اصلی این دسر را ندارد. در مورد تهیه بیسکویت انگشتی در منزل نیز در نت دستورات زیادی موجود هست . ولی تهیه این بیسکویت در منزل نیز کیفیت آماده این بیسکویت ها را ندارد .



3 - این دسر را میتوانید در قالب های کمربندی نیز تهیه کرده و سرو نمایید .



(پیمونه)








منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...

تهیه مربای توت فرنگی در منزل

طرز تهیه اشکنه ساده اما خوشمزه

آشپزی:نکاتی درباره خلال سیب‌ زمینی‌های منجمد شده

غذاها:7 نکته بهداشتی در هنگام گریل کردن

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

اینگونه کوفته تبریزی درست کنید...

چاشنی ها:پرسش و پاسخ کشکی!

تهیه مربای توت فرنگی در منزل

طرز تهیه اشکنه ساده اما خوشمزه

حذف شکر از وعده های غذایی روزانه

آشپزی:نکاتی درباره خلال سیب‌ زمینی‌های منجمد شده

غذاها:7 نکته بهداشتی در هنگام گریل کردن

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

یک نوشیدنی معجزه آسا و بی نظیر به نام چای!

تیرنک، بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش قهوه و چای

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان