مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر گیلاس

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 49 بازدید
دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر گیلاس
کد مطلب : 396128


پودر ژلاتین 2.5 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری
خامه ساده نصف لیوان
گیلاس چند عدد
پودر گیلاس یک لیوان
















1.گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

2. سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته.

3. تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید.



4. در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود.

5. بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده.

6.را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.



برای تهیه کرم مربوطه :

مواد لازم:



شیر 2 پیمانه


شکر نصف پیمانه


زرده تخم مرغ 2 عدد


نشاسته یک و نیم قاشق غذاخور


وانیل کمی



طرز تهیه کرم :

1. شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

2. بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود.



3. تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید.

4. کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.


خواص گیلاس :

معده را ضد عفونی می نماید. و تخمیر معده را از بین می برد و از این رو یبوست را معالجه می کند و اسهال مخصوصا اسهال خونی را شفا می بخشد، و بسیار سهل الهضم است . برای مبتلایان به مرض چاقی یک غذای ایده آل است و مبتلایان و کسانی که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد.(آکاایران)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی

دسر و شیرینی:طرز تهیه تیرامیسو

دسر و شیرینی:دسر ماست

تیرنک، بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش قهوه و چای

قهوه ترک اصل را در ترکیه بنوشید

آشپزی:رونمایی از دایره المعارف آشپزی

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی