مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

همه ی راز و رمز یک قرمه سبزی خوشمزه!

۱۳۹۵/۰۸/۲۶ 184 بازدید
همه ی راز و رمز یک قرمه سبزی خوشمزه!
کد مطلب : 363747

شاید تاحالا به این فکر کرده باشین که قرمه سبزی جاافتاده و بیادموندنی از عهده ی هرکسی برنمیاد اما من اینجا بهتون همه ی رموز یه قرمه سبزی عالی رو بهتون میگم:
1.لوبیای قرمه سبزی بهتره از نوع لوبیای قرمز باشه واونو از شب قبل خیس کنید واب اونو چندبار عوض کنید
2.سبزی قورمه که شامل جعفری_تره_گشنیز_شنبلیله-اسفناج هست باید به این نسبت باشه اگر یک کیلو سبزی میخواین داشته باشین 300گرم جعفری 300گرم تره 200گرم گشنیز 100گرم اسفناج و 100گرم شنبلیله که بهتره ریز خرد بشه و توی مقداری روغن جداگانه سرخ بشه حداقل یک ربع اما اگر میخواین رنگ خورش تیره بشه سبزی رو بیشتر تفت بدین البته با شعله ی کم تا سبزی نسوزه و تلخ نشه
3.گوشت قورمه همونطور که از اسمش پیداست گوشت چربی داری که نسبتا درشت خرد شده که بهتره گوشت گوسفندی کم چربی باشه
4.یکی از مواردی که طعم خورش رو بهتر میکنه تفت دادن گوشت با پیاز هست به این صورت که گوشت رو از همون اول با پیاز خام نگینی اهسته با شعله ی کم سرخ کنید تا اب پیاز وارد بافت گوشت بشه هرچی بیشتر تفت بدین بهتره ادویه زردچوبه و فلفل فراموش نشه نمک رو انتهای پخت اضاقه کنید تا گوشت سفت نشه
5.یادتون نره لوبیاهارو هم حتما با گوشت و پیاز تفت بدین
6.لیموعمانی رو از قبل خیس بدین و از اول پخت اضافه نکنید چون خورش تلخ میشه یک ساعت اخر اضافه کنید هرگز بجای لیمو عمانی از اب لیموترش استفاده نکنید
7.یکی از پیشنهاد ها برای شما برای طعم بهتر استفاده از اب قلم یا خود قلم توی خورش هست حتما امتحان کنید!
8.اگر طرفدار طعم تندی هستید علاوه بر فلفل سیاه فلفل تند سبز یا قرمز هم اضافه کنید خیلی عالیه
9.اب خورش برای پخت نباید زیاد باشه وگرنه طعم خورش ازبین میره خورش باید با اب نسبتا کم و باشعله کم و مدت طولانی جابیفته و روغن بندازه
حداقل زمان برای یک خورش جاافتاده 6ساعته!
10.اگر دوست دارید خورشتون روغن سیاه بیشتری بندازه در انتهای پخت یک ق غ شنبلیله خشک رو توی مقداری روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید: