مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

شیرینی ماکارون فرانسوی

۱۳۹۵/۰۸/۲۲ 419 بازدید
شیرینی ماکارون فرانسوی
کد مطلب : 362931


مواد لازم:

پود بادام
سفیده تخم مرغ
شکر
پودر قند
رنگ خوراکی

۲۵۰ گرم
۱۳۰ گرم
۴ قاشق سوپخوری
۲۵۰ گرم
به میزان لازم

طرز تهیه:

گام اول: سفیده های تخم مرغ را درون همزن برقی بریزید و شروع به هم زدن کنید تا حباب ایجاد شود . به تدریج شکر را اضافه نمایید و زمانی که مانند خامه زده شده سفت شد رنگ خوراکی را اضافه کنید.
گام دوم: مواد خشک (شامل پودر قند و پودر بادام الک شده) را طی سه مرحله به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
گام سوم: مواد را داخل قیف کیسه ای بریزید و با ماسوره ای سر صاف بصورت فاصله دار از هم درون یک سینی که ته آن را کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. سینی را دو بار روی میز بکوبید تا حباب های آن خارج شود.
گام چهارم: ماکارون باید نیم ساعت در دمای محیط بماند. سپس سینی را درون فر ۳۵۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.
گام پنجم: بعد از پخت، یک لایه ماکارون را زیر قرار دهید. سپس وسط آن را از کرم کره ای یا باتر کرم یا گاناش ویا مربای تمشک استفاده کنید و یک لایه ماکارون را نیز روی آن بگذارید. شیرینی ماکارون شما آماده است.
امیدوارم از تهیه شیرینی ماکارون لذت برده باشید.

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید: