مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چرا ژاپنی ها چاق و پیر نمی شوند؟!

۱۳۹۵/۰۸/۰۴ 2649 بازدید
چرا ژاپنی ها چاق و پیر نمی شوند؟!
کد مطلب : 362332

بر طبق آمار های جهانی، ژاپن به عنوان مسن ترین کشور دنیا شناخته می شود.

مردم ژاپن چندان اهل ورزش های همگانی و رعایت دستورالعمل های تناسب اندام نیز نیستند

خواب مناسب و کافی نیز ندارند، اغلب مردم در ژاپن ، تنها ۵ ساعت در شبانه روز می خوابند.

در مورد کار و تلاش هم که حتماً خودتان شنیده اید، Karoshi (مرگ از کار زیاد)، نه تنها واژه ای آشنا، بلکه تا حدودی مقبول در ژاپن محسوب می گردد.

جستجوی رابطه ژنتیکی نیز بی فایده است! چون همین مردم وقتی به آمریکا مهاجرت می کنند، دچار همان امراضی می شوند که در ایالات متحده شایع می باشد و عمری تقریبا برابر آمریکایی ها دارند.

چه چیزی در مردم ژاپن متفاوت می باشد که این چنین بر بقاء و طول عمر مفیدشان می افزاید؟


راز اول : تغذیه بر پایه ماهی، سویا، سبزیجات و میوه ها

ژاپنی ها ماهی را کباب شده یا با روغن کانولا در زمان بسیار کوتاه و به مقدار اندک طبخ می نمایند.

ماهی های مورد علاقه ژاپنی ها : ساردین، سالمون ، Mackerel و Fresh tuna می باشد.

سبزیجات . سبزیجات غنی از ویتامین سی ، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی می باشند . ژاپنی ها، ۵ بار بیشتر از آمریکایی ها سبزیجات چلیپایی (کلم بروکلی ، کلم پیچ ، گل کلم و جوانه سبزیجات) مصرف می نمایند.

ژاپنی ها دیوانه سبزی کمی باشند! مادران ژاپنی وقتی می خواهند اعضاء خانواده شان را زودتر به منزل بکشانند: گوشت های دریایی را در سبزی فراوان و بدون روغن بر روی اجاق قرار می دهند. پس از آن میز شام را با لوبیا سبز، کاهو، هویج خرد شده، اسفناج، چغندر، ریشه کُنار، شلغم، تربچه، ترب سفید، قارچ، سیب زمینی، سبزیجات دریایی (Kombu ، Nori ، Wakame) ، گوجه فرنگی ، پودر خردل و فلفل قرمز تزئین می کنند.

ژاپنی ها مقدار زیادی سویا مصرف می نمایند (حدود ۵۰ گرم در روز) . حجم زیادی از طرف غذای ژاپنی ها را سویا تشکیل می دهد. خواص ضد سرطانی این دانه در بسیاری از سرطان ها ، مخصوصاً سرطان پستان سال ها است که به اثبات رسیده است.

سویا ترکیب اصلی سوپ میسو وTofu را تشکیل می دهد که تقریباً در هفته چندین بار سرو می گردد.



میوه ها: مصرف میوه تازه فصل بدون هیچگونه دخالت در فرآوری از خصوصیات مردم ژاپن می باشد. به طور کلی کیک ، بیسکوئیت ، ویفرها ، کلوچه های صنعتی در ژاپن چندان مورد استقبال قرار نمی گیرد.

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(2)

محمد ۱۳۹۵/۰۸/۰۴

دقیقا تغذیه اکثر مردم ایران هم مثل ژاپنی هاست

نرگس ۱۳۹۵/۰۸/۲۳

مردم ایران کمتر ماهی مصرف میکنند و مصرف تنقلاتی مثل کیک ، چیپس و بیسکوئیت ، ویفرها ، کلوچه های صنعتی خصوصا بین بچه ها زیاد مصرف میشه....

دیدگاه خود را ثبت کنید: