مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چرا در روز باید حداقل یک عدد خیار خورد؟

۱۳۹۵/۰۷/۱۱ 256 بازدید
چرا در روز باید حداقل یک عدد خیار خورد؟
کد مطلب : 356954

علت توصیه پزشکان به خوردن حداقل یک عدد خیار در روز این است که 95 درصد از مواد این سبزی یا میوه صیفی را آب تشکیل می دهد؛ اما فقط این علت نیست که خوردن روزی یک خیار را ضروری می کند.

براساس گزارشی که "دویچه ویله" منتشر کرد، خیار فواید دیگری نیز دارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1 – خیار به علت داشتن آنزیم هایی که به هضم مواد پروتئینی کمک می کند، فرایند هضم غذا را تسهیل می کند.

2 – خیار حاوی الیاف غذایی است که به کاهش وزن کمک می کند.

3 – خیار دارای میانگین بالایی از عناصر غذایی مانند ویتامین ب و ویتامین سی است و عناصر غذایی مانند کلسیم و منیزیم نیز درآن وجود دارد.

اطلاع از این مسائل، شما رابرآن می دارد که از خود سوال کنید آیا در روز حداقل یک عدد خیار مصرف می کنید؟
منبع:افکارنیوز

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

چاشنی ها:آشپزخانه اقتصادی: آموزش تهیه 8 نوع اغذیه در خانه

چاشنی ها:طرز تهیه سس مایونز خانگی

چاشنی ها:تفاوتهای غذایی ماست چکیده و معمولی

چاشنی ها:چگونه پنیر خانگی درست کنیم

چاشنی ها:از ماسک زیبایی تا میل جنسی: همه چیز درباره ماست

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه اسنک خرما

چاشنی ها:ماست خانگی درست کنیم

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش آلو

چاشنی ها:طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

چاشنی ها:طرز تهیه شور پاییزی

چاشنی ها:طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

چاشنی ها:طرز تهیه خورش آلو اسفناج

چاشنی ها:طرز تهیه «ترش تره»

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش آلوچه با ماهی

چاشنی ها:طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه مربای لیموترش

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش مرغ ترش

چاشنی ها:ﺳﺎﻻﺩ ﺍﻧﺎﺭ ﻭ ﻟﺒﻮ [+عکس]

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق

چاشنی ها:طرز تهیه مربای به و شربت به لیمو

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش آلو اسفناج

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی