مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

این چای های معروف را به هیچ عنوان نخرید!

۱۳۹۵/۰۷/۰۵ 125 بازدید
 این چای های معروف را به هیچ عنوان نخرید!
کد مطلب : 353485



به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب می‌شود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است و کیفیت و ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارد.
این چای معروف را به هیچ عنوان نخرید!

دکتر محمد حسین عزیزی افزود: بهترین نوع چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر است. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است.

وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر است سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.

منبع: سلامت نیوز

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

چاشنی ها:آشپزخانه اقتصادی: آموزش تهیه 8 نوع اغذیه در خانه

چاشنی ها:طرز تهیه سس مایونز خانگی

چاشنی ها:تفاوتهای غذایی ماست چکیده و معمولی

چاشنی ها:چگونه پنیر خانگی درست کنیم

چاشنی ها:از ماسک زیبایی تا میل جنسی: همه چیز درباره ماست

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه اسنک خرما

چاشنی ها:ماست خانگی درست کنیم

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش آلو

چاشنی ها:طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

چاشنی ها:طرز تهیه شور پاییزی

چاشنی ها:طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

چاشنی ها:طرز تهیه خورش آلو اسفناج

چاشنی ها:طرز تهیه «ترش تره»

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش آلوچه با ماهی

چاشنی ها:طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه مربای لیموترش

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش مرغ ترش

چاشنی ها:ﺳﺎﻻﺩ ﺍﻧﺎﺭ ﻭ ﻟﺒﻮ [+عکس]

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق

چاشنی ها:طرز تهیه مربای به و شربت به لیمو

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش آلو اسفناج

آشپزی:نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل

آشپزی:نسخه‌ای جادویی برای تهیه چیزکیک ژاپنی

پیش غذاها:طرز تهیه بورانی عدس

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر ژله ای زیبا ویژه مهمانی های افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک زرشک

پیش غذاها:بادمجان شکم پر (شکم پاره)

پیش غذاها:نان رولی و دارچین

پیش غذاها:طرز تهیه اسنک اسفناج

پیش غذاها:طرز تهیه سالاد‌ کرفس با مرغ

غذاها:طرز تهیه نخود پلو

غذاها:اینچیلادای مرغ و پنیر ، غذایی سریع برای افطار + طرز تهیه

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

چاشنی ها:آموزش آشپزی: طرز تهیه چاشنی بادمجان

چاشنی ها:طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

چاشنی ها:آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خرمای آسان ویژه افطار

دسر و شیرینی:طرز تهیه رولت موزی، لذیذ و پرانرژی ویژه سحری

دسر و شیرینی:طرز تهیه کیک برنجی لذیذ و مقوی ویژه ماه رمضان

دسر و شیرینی:طرز تهیه مینی تافی های رنگارنگ

دسر و شیرینی:دسر آبی و لیمویی درست کنید

دسر و شیرینی:طرز تهیه پودینگ سه‌ رنگ در مایکروویو

دسر و شیرینی:طرز تهیه دسر خوشمزه شکلات گیلاسی

دسر و شیرینی:کیک با طعم عالیِ کاپوچینو

دسر و شیرینی:دستور تهیه شیرینی مارمالادی

دسر و شیرینی:دسر خوشمزه ترایفل توت فرنگی