مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

طراحی صنعتی:Curedale

۱۳۹۵/۱۰/۱۶ 12 بازدید



نام شرکت:

Curedale Inc

سال تاسیس:

1990

محل استقرار:

Topanga/ کالیفرنیا/ آمریکا

تعداد کارمندان:

200

وب سایت:

www.curedale.com

زمینه فعالیت:

طراحی صنعتی، مشاوره استراتژیک، مدیریت طراحی

 

تخصص:

گروه‌های تخصصی مطالعه مشتریان، رنگ و مواد، طراحی بسته بندی، تحقیق رقبا، تحقیق گرایش‌های جهانی‌، طراحی مبلمان، طراحی صنعتی، طراحی محصولات مصرفی الکترونیکی‌، تحقیقات طراحی، مدلسازی، مهندسی‌ مکانیک، مدیریت پروژه، مدیریت تولید

 

عضویت ها:

 

توضیحات تکمیلی:

این شرکت با استفاده از تجربیاتی که در زمینه صنایع مختلف و فرهنگ‌های گوناگون کسب کرده است به یک شرکت جهانی‌ بدل شده است. این شرکت به طور عمیق و با دقت به تحقیق و بررسی‌ گرایش‌های جهانی‌ و بازار پرداخته و نتایج آن را در هر مرحله از فرایند طراحی خود به کار می‌گیرد.

 

جوایز:

CES Innovation Award

 

مشتری ها:

 

Nokia

Philips

Dell

GEC

Hewlett Packard

Disney

Harman Kardon

Black & Decker

Packard Bell

Honeywell

Comforto

Motorola

Sunbeam

RTKL

Smed

Castelli

Steelcase

Comforto

Nissan

AudiVW

 

 

تهیه شده در پایگاه اطلاع رسانی

گزارشگر طراحی صنعتی

 

منبع:

 



منبع : idreporter.com

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

روان شناسی:اختلال هویت جنسی چیست؟

روانشناسی:فوبیا(هراس) چیست؟ و چگونه درمان می شود؟

پژوهش های دانش آموزی:بهترین نگهدارنده ها

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتی، جلسه چهارم

پژوهش های دانش آموزی:یافتن تنوع اكولوژیكی میكروب ها، جلسه دوم

روانشناسی:چگونه از خودخوری کردن دور شویم؟ عواقب خودخوری چیست؟

روان شناسی:همه چیز درباره بی خوابی و اختلالات خواب

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتیف جلسه سوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه سوم

پژوهش های دانش آموزی:یافتن تنوع اكولوژیكی میكروب ها، جلسه اول

روانشناسی:ارتباط افسردگی و تمایل به خوردن شیرینی

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتی- جلسه دوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه دوم

روانشناسی:12 ویژگی افراد کسل کننده و حوصله سر بر

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده ی طبیعی برای فرآورده های گوشتی، جلسه اول

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه اول

پژوهش های دانش آموزی:درست کردن هرباریوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی

روانشناسی:داشتن احساس خوشبختی آنقدرها هم سخت نیست

پژوهش های دانش آموزی:درست کردن هرباریوم(جلسه سوم)