مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

طراحی صنعتی:Design Exchange

۱۳۹۵/۱۰/۱۶ 12 بازدید



نام شرکت:

Design Exchange Pte Ltd

سال تاسیس:

1994

محل استقرار:

سنگاپور

تعداد کارمندان:

وب سایت:

www.designexchange.com

زمینه فعالیت:

طراحی صنعتی

 

تخصص:

مهندسی‌، توسعه محصول، مدل سازی

 

عضویت ها:

 

توضیحات تکمیلی:

Design Exchange در سال ۱۹۹۴ تاسیس گردید تا نیاز مشتریان جهانی‌ که کارخانه‌هایشان در نزدیکی‌ این شرکت قرار گرفته بود را پاسخ گوید. در منطقه ای که بسیاری از شرکت‌های بین المللی با توجه به هزینه‌های پایین تولید سرمایه گذاری می کنند، این شرکت سرویس‌هایی را ارائه می‌دهد که جایگزینی مطمئن و قابل اطمینان از ایده تا تولید را بدون به مخاطره انداختن زمان با ارزششان، برای آنها فراهم می آورد.

 

جوایز:

Red Dot Award

IF Design Award

IF Design Award-China

G-Mark Good Design Award

Singapore Design Award

 

مشتری ها:

 

Addvalue

Agilis

Creative

Agilent

Epson

Dell

Godrej

Flextronics

HP

Hneywell

Motorola

Lenovo

Sanyo

Philips

Sony Ericsson

Siemens

Venture

ST Electronics

ZTE

Welch Allyn

 

 

تهیه شده در پایگاه اطلاع رسانی

گزارشگر طراحی صنعتی

 



منبع : idreporter.com

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

روان شناسی:اختلال هویت جنسی چیست؟

روانشناسی:فوبیا(هراس) چیست؟ و چگونه درمان می شود؟

پژوهش های دانش آموزی:بهترین نگهدارنده ها

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتی، جلسه چهارم

پژوهش های دانش آموزی:یافتن تنوع اكولوژیكی میكروب ها، جلسه دوم

روانشناسی:چگونه از خودخوری کردن دور شویم؟ عواقب خودخوری چیست؟

روان شناسی:همه چیز درباره بی خوابی و اختلالات خواب

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتیف جلسه سوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه سوم

پژوهش های دانش آموزی:یافتن تنوع اكولوژیكی میكروب ها، جلسه اول

روانشناسی:ارتباط افسردگی و تمایل به خوردن شیرینی

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتی- جلسه دوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه دوم

روانشناسی:12 ویژگی افراد کسل کننده و حوصله سر بر

پژوهش های دانش آموزی:یافتن بهترین نگهدارنده ی طبیعی برای فرآورده های گوشتی، جلسه اول

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی، جلسه اول

پژوهش های دانش آموزی:درست کردن هرباریوم

پژوهش های دانش آموزی:اثر تلقیح باکتری ریزوبیوم بر محصولات کشاورزی

روانشناسی:داشتن احساس خوشبختی آنقدرها هم سخت نیست

پژوهش های دانش آموزی:درست کردن هرباریوم(جلسه سوم)