مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:آشپزی آسان: طرز تهیه مربای به

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 78 بازدید



مواد لازم: به 4 عدد ( یک کیلوگرم )- شکر 1 الی 1/5 کیلو- آب به میزان لازم- عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم- گردوی خرد شده به میزان لازم.


جام جم سرا:


به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارچین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید و بعد هم شعله را خاموش کنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شود که در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد(ایران مطلب)


Share







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

آشپزی:با «همبرگر شکم پر»، سورپرایز شوید

آشپزی:ترایفل کلاسیک؛ پُر زحمت اما خوشمزه

آشپزی:پای همبرگر و سوسیس؛ غذایی سنگین برای ناهارتان

آشپزی:طرز تهیه دو نوع کبابِ خانگی؛ جوجه و کباب لقمه

آشپزی:تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

آشپزی:مینی تارت های تک نفره، مخصوص مهمانی ها

آشپزی:طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه

آشپزی:این سالادهای ویژه و لاکچری...

آشپزی:طرز تهیه دسر ویتامینه شیرمخلوط

آشپزی:املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

آشپزی:تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

آشپزی:پای مرغ و سبزیجات

آشپزی:فوت و فن های پختِ یک «ته چین» خوشمزه

آشپزی:طرز تهیه تخم مرغ نیمرو در فر، با پنیر و سبزیجات

آشپزی:این کراکرهای خوشمزه را برای میان وعده‌تان درست کنید

آشپزی:تهیه براونی شکلاتی بدون آرد

آشپزی:سوپ چینی با کاسه برنجیِ خوردنی!

آشپزی:آموزش 2 نوع غذای حرفه‌ای، مخصوص مبتدی ها

آشپزی:طرز تهیه پاستا با گوجه، سیر و بادام

آشپزی:اونیون باجی؛ غذای تند هندی