مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:طرز تهیه خورش انار

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 27 بازدید



جام جم سرا: مواد لازم- ‌انار: یک پیمانه، گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم، رب انار: قاشق غذاخوری، پودر گردو: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، تره، جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم، آبغوره: ۵ قاشق چایخوری، نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم


طرز تهیه:



ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.


در این مرحله رب انار، انار دانه‌شده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. می‌توانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیب‌زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.


چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

آشپزی:طرز تهیه چیز کیک براونی شکلاتی

آشپزی:آش رشته گوجه فرنگی

آشپزی:شیرینی هایی به شکل گل رز

آشپزی:گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

آشپزی:فیلم: یک غذای لاکچری با مرغ و پاستا

آشپزی:قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته

آشپزی:این سالادهای زمستانی را حتما امتحان کنید

آشپزی:ایده هایی متفاوت برای درست کردن مرغ

آشپزی:طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

آشپزی:بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه

آشپزی:بهترین غذاهای برزیلی در المپیک 2016 چه بود؟!

آشپزی:فوت و فن هایی از بزرگ ترین آشپزهای دنیا

آشپزی:آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی

آشپزی:نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

آشپزی:یک سالاد درست و حسابی کنار غذایتان!

آشپزی:شام خارجکی؛ گراتن مرغ و سیب زمینی

آشپزی:فیلم: چند ایده برای یک صبحانه فانتزی

آشپزی:دسر پاولووای انار و پسته، به افتخار بالرین روسی

آشپزی:فیلم: تهیه خوراک مرغ و بروکلی

آشپزی:روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی