مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:در منزل خودتان «شکلات صبحانه خانگی» بسازید

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 81 بازدید



جام جم سرا:‌ شکلات صبحانه یکی از مواد اشتهابرانگیز در وعده صبحانه به حساب می‌آید. اگر از آن دست افراد علاقه‌مند به خوردن این ماده غذایی هستید می‌توانید خودتان در خانه آن را تهیه کنید و از سلامت مواد به کار رفته در آن مطمئن باشید. راه و رسم تهیه و دستور آشپزی این دسر یا چاشنی صبحانه را در ادامه بخوانید.


طرز تهیه:



در یک ظرف مناسب ابتدا شیر و کاکائو و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا صاف شود. دقت کنید کاکائو گلوله نباشد. اگر لازم است آن را از صافی رد کنید، چون بعدا دچار مشکل می‌شوید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و آنقدر حرارت دهید که اطراف ظرف محتوی شیر حباب بزند، ولی نجوشد. حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع غلیظ شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد. در این مرحله کره را اضافه کنید و باز هم زدن را ادامه دهید تا شکلات آماده شده و بگذارید سرد شود. دقت کنید در حین پخت، نباید شکلات ته بگیرد. همچنین می‌توانید کاکائو را کمتر بریزید. در این صورت شکلات صبحانه شما شیرین‌تر خواهد شد.


چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

آشپزی:با «همبرگر شکم پر»، سورپرایز شوید

آشپزی:ترایفل کلاسیک؛ پُر زحمت اما خوشمزه

آشپزی:پای همبرگر و سوسیس؛ غذایی سنگین برای ناهارتان

آشپزی:طرز تهیه دو نوع کبابِ خانگی؛ جوجه و کباب لقمه

آشپزی:تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

آشپزی:مینی تارت های تک نفره، مخصوص مهمانی ها

آشپزی:طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه

آشپزی:این سالادهای ویژه و لاکچری...

آشپزی:طرز تهیه دسر ویتامینه شیرمخلوط

آشپزی:املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

آشپزی:تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

آشپزی:پای مرغ و سبزیجات

آشپزی:فوت و فن های پختِ یک «ته چین» خوشمزه

آشپزی:طرز تهیه تخم مرغ نیمرو در فر، با پنیر و سبزیجات

آشپزی:این کراکرهای خوشمزه را برای میان وعده‌تان درست کنید

آشپزی:تهیه براونی شکلاتی بدون آرد

آشپزی:سوپ چینی با کاسه برنجیِ خوردنی!

آشپزی:آموزش 2 نوع غذای حرفه‌ای، مخصوص مبتدی ها

آشپزی:طرز تهیه پاستا با گوجه، سیر و بادام

آشپزی:اونیون باجی؛ غذای تند هندی