مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:طرز تهیه «پنیر پیتزا» در خانه

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 15 بازدید



جام جم سرا: ‌ مواد لازم- شیر پاستوریزه: ۲ لیتر، سرکه: یک تا دو قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم، پارچه نخی نازک و کاملاً تمیز: یک متر.


طرز تهیه:



شیر را روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانید. در این موقع شیر شروع به بسته شدن می‌کند. زمانی که شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از این مدت، آن را داخل پارچه نازک بریزید و اطراف آن را جمع کنید و گره بزنید. در یک ظرف مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه محتوی شیر سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقیقه قرار دهید. بعد از آن پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و مجددا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و ده دقیقه هم در این حالت پنیر را بجوشانید.


دقت کنید که این جوشاندن باعث کش آوردن پنیر شده و هر چقدر ملایم‌تر و بیشتر بجوشد کش‌دار‌تر می‌شود. ولی مراقب باشید که نسوزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. پنیر آماده شده را رنده کنید و در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.


چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

آشپزی:طرز تهیه سوفله هویج

آشپزی:توپی های پروتئینی؛ صبحانه‌ای انرژی زا برای کودکان

آشپزی:خورش فسنجان را با هویج امتحان کنید

آشپزی:فیلم: طرز تهیه نودل کدو سبز و میگو

آشپزی:اگر به سریلانکا می روید این غذاها را از دست ندهید!

آشپزی:طرز تهیه لازانیا بدون فر

آشپزی:دونات های تازه و خوشمزه به صرف عصرانه

آشپزی:خوراک چیلی؛ غذایی سریع برای وقتی که شام ندارید!

آشپزی:فیلم: یک سالاد 3 دقیقه‌ای با آووکادو

آشپزی:7 نوشیدنی داغ برای مهمانی در روزهای سرد

آشپزی:طرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

آشپزی:فیلم: تیرامیسو با نان موزی

آشپزی:محبوب ترین شکلات های جهان

آشپزی:طرز تهیه «ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ» در خانه

آشپزی:پای شپرد؛ سالم، مقوی و کامل

آشپزی:طرز تهیه یک سالاد گران قیمت

آشپزی:شارلوت شاه توت؛ شارلوت قرمزِ خوش رنگ

آشپزی:سوپ پاستا و نخود؛ سوپ کم خرج و سریع

آشپزی:طرز تهیه سوشی با میگوی سوخاری

آشپزی:زیتون های سوخاری؛ مخلفات باکلاس کنار غذا