مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:آموزش آشپزی:‌طرز تهیه «ناز خاتون»

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ 20 بازدید



جام جم سرا: ‌ مواد لازم- بادمجان: ۶ یا ۷ عدد، سیر: یک بوته متوسط، سبزی معطر، شامل نعنا، گشنیز و جعفری: ۶۰۰ گرم، روغن: به میزان لازم، آبغوره: دوسوم لیوان، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، مغز گردو: ۱۰۰ گرم.


طرز تهیه:



بادمجان‌ها را پوست گرفته و در آب و نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا هم تلخی آنها گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن، روغن کمتری استفاده کنید. بعد آنها را در آورده و خشک و سرخ کنید.


سبزی‌ها را هم ریز خرد و سیر را با زردچوبه و نمک و فلفل له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت بدهید. در این مرحله با دمجان را به آن افزوده و یک لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد. بعد از این‌که پخته شد آبغوره را روی آن بریزید و بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد. بادمجان‌ها را هم له کرده و به ظرف غذا برگردانید. بعد از چند جوش دیگر غذا آماده شده است. خورش ناز خاتون را در طرف مناسبی بکشید و گردو‌ها را کمی خرد کنید و روی خورش بریزید و با پلو میل بفرمایید.


(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید