مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:طرز تهیه «سس ناپولتین»

۱۳۹۵/۰۴/۱۱ 95 بازدید



مواد لازم: فلفل دلمه‌ای خرد ۲ عدد|سیر ۳ حبه|کرفس ۳ ساقه (ساقه جوان‌تر بهتر است)|پیاز ۱ عدد|قارچ ۲۰۰ گرم|پیازچه ۳ ساقه|جعفری خرد شده یک سوم پیمانه|هویج ۱ عدد|روغن نصف پیمانه|سس تند ۳ قاشق چایخوری|سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه| زعفران نصف قاشق چایخوری|زیره ۱ قاشق چایخوری|ارگانو (آویشن) ۱ قاشق چایخوری|شکر نصف قاشق سوپخوری|سرکه یک سوم پمانه|گوجه فرنگی یک کیلو.


جام جم سرا:


طرز تهیه:


۱-تمام سبزیجات را شسته، خشک و ساطوری کنید.
۲-مواد خرده شده را همراه با کمی روغن در ماهیتابه تفت بدهید.
۳-زعفران را در ۲ قاشق سوپخوری آبجوش حل کنید و همراه با سس تند و سس گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنید.
۴-آویشن و زیره و شکر و سرکه را به آن اضافه کنید.
۵-گوجه فرنگی را پوست بگیرید (برای اینکه پوستشان راحت‌تر گرفته شود می‌توانید گوجه‌ها را در آب جوش بیندازید) و پس از جدا کردن پوستشان آن‌ها را ریز خرد کرده، به مواد بالا اضافه کنید.
۶-مقداری آب به مواد اضافه کرده، بگذارید حدود یکساعت روی حرارت ملایم بپزند.
۷-پس از آماده شدن مواد، الکشان کنید و از صافی بگذرانید تا سسی صاف و یکدست تهیه کرده باشید.







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید