مجله اینترنتی کهلیک مجله ای برای تمامی سلیقه ها (سبک زندگی، سرگرمی، سلامتی، آشپزی، گردشگری، علمی، آموزشی و ...)

چاشنی ها:طرز تهیه خورش انار

۱۳۹۵/۰۴/۱۱ 66 بازدید



جام جم سرا: مواد لازم- ‌انار: یک پیمانه، گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم، رب انار: قاشق غذاخوری، پودر گردو: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، تره، جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم، آبغوره: ۵ قاشق چایخوری، نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم


طرز تهیه:



ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.


در این مرحله رب انار، انار دانه‌شده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. می‌توانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیب‌زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.


چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)







منبع : jamejamonline.ir جام جم آنلاین لینک مطلب در سایت منبع

نویسندگی در مجله اینترنتی کهلیک برای همه آزاد است، کافیست عضو شوید و دانسته هایتان را با سایرین به اشتراک بگذارید :

برای عضویت در مجله اینترنتی کهلیک کنید

آشپزی:طرز تهیه سوفله هویج

آشپزی:توپی های پروتئینی؛ صبحانه‌ای انرژی زا برای کودکان

آشپزی:خورش فسنجان را با هویج امتحان کنید

آشپزی:فیلم: طرز تهیه نودل کدو سبز و میگو

آشپزی:اگر به سریلانکا می روید این غذاها را از دست ندهید!

آشپزی:طرز تهیه لازانیا بدون فر

آشپزی:دونات های تازه و خوشمزه به صرف عصرانه

آشپزی:خوراک چیلی؛ غذایی سریع برای وقتی که شام ندارید!

آشپزی:فیلم: یک سالاد 3 دقیقه‌ای با آووکادو

آشپزی:7 نوشیدنی داغ برای مهمانی در روزهای سرد

آشپزی:طرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

آشپزی:فیلم: تیرامیسو با نان موزی

آشپزی:محبوب ترین شکلات های جهان

آشپزی:طرز تهیه «ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ» در خانه

آشپزی:پای شپرد؛ سالم، مقوی و کامل

آشپزی:طرز تهیه یک سالاد گران قیمت

آشپزی:شارلوت شاه توت؛ شارلوت قرمزِ خوش رنگ

آشپزی:سوپ پاستا و نخود؛ سوپ کم خرج و سریع

آشپزی:طرز تهیه سوشی با میگوی سوخاری

آشپزی:زیتون های سوخاری؛ مخلفات باکلاس کنار غذا